De herfst is begonnen dus de hoogste tijd om na te denken over de volgende vakantie. Wellicht nog een korte vakantie in de herfst of een stedentrip, maar voor de meesten is de wintersport de volgende echte vakantie. Boek vroeg om zeker te zijn van je favourite locatie of wacht last minute voor sneeuwzekerheid en scherpe aanbiedingen

Sunweb

een van de grootste en meest complete aanbieders

Bizztravel

is er natuurlijk ook klaar voor

Chalet.nl

Chalets en appartementen voor stellen en grote groepen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Arke

Arke start het wintersport seizoen met skipas akties en vroegboek voordeel

De Jong Intra

De Jong Intra heeft al weer veel accommodaties boekbaar staan,

wintertrex

Snow up your life met het hele jaar door skivakanties en vroegboekkorting voor het seizoen 2014!

OAD

Clubmed

Traditiegetrouw is ook Clubmed een van de eerste aanbieders met het aanbod voor het volgende winterseizoen al is het niet allemaal wintersport. Nieuw voor 2014 CityStops, cruise naar  cruise Brazilië  en nieuwe accommodaties in China en Turkije. Meer info is te vinden op deze pagina.

Kerstvakantie 2013

de kerstvakantie 2013 is voor alle scholen door heel Nederlandvan 21 december 2013 (week 52) tot en met 5 januari 2014. Dit is een verplicht vastgestelde vakantie.

Voorjaarsvakantie, Carnavalsvakantie of Krokusvakantie 2014

De regio Noord heeft vakantie van 22 februari 2014 t/m 2 maart 2014 (week 9), de overige regio’s van 15 februari 2014 t/m 23 februari 2014 (week 8).

Let op: de voorjaarvakantie is slechts een advies, scholen mogen hiervan afwijken. dit jaar valt de voorjaarsvakantie niet met de carnavalsperiode (zondag 2 maart t/m dinsdag 4 maart 2014) te verwachten is dat in een groot deel van de rooms-katholieke gebieden in het zuiden de carnavalsvakantie van zaterdag 1 maart t/m zondag 9 maart 2014 is.