Ieder jaar opnieuw openen er in Turkije tientallen nieuwe hotels. Het merendeel focust zich op de all inclusive vakantieganger. Het motto hierbij lijkt groot, groter en grootst. Een groot gedeelte is toegespits op vakanties voor de hele familie. Dit jaar wordt het aanbod in Side, Lara en Belek het meeste uitgebreid. In dit artikel zetten we de 7 gloednieuwe toppers voor het vakantieseizoen 2013 voor u op een rijtje.

Titanic Deluxe Belek

Titanic Deluxe Belek is met recht hét nieuwe all inclusive hotel voor 2013. Het vijfsterrenhotel biedt 175.000 m2 aan faciliteiten, ultra all inclusive verzorging en een natuurrijke ligging. Direct aan de rivier de Bezgot beleeft u hier optimaal vakantieplezier. Het strand ligt eveneens in de buurt van het resort.

Titanic Deluxe

Sea Planet Resort in Side

Aan de kust van Side ligt het splinternieuwe Sea Planet Resort. Het vijfsterrenhotel beschikt over uitgebreide faciliteiten, een natuurrijk complex en verzorgt haar gasten op basis van all inclusive. Eerder bouwde deze keten het succesvolle Sea World, Corrolla Hotel en Sweet Park. Het futuristisch ogende gebouw biedt gegarandeerd vakantieplezier voor jong en oud.

Sea Planet Resort

Eftalia Splash Resort in Alanya

Waterplezier in optima forma. Bij de Eftalia-keten stond waterplezier altijd al hoog in het vaandel, maar het Eftalia Splash Resort overtreft alle huidige hotels op dit gebied. Er is een uitgebreid waterpark met meerdere glijbanen, diverse zwembaden en aparte kinderzwembaden met speeltoestellen. Bovendien is het strand op slechts enkele minuten lopen. Kortom: ideaal voor waterplezier!

Eftalia Splash Resort

Lara Family Club

Aan de kust van het Turkse vakantieoord ligt de gloednieuwe Lara Family Club. Zoals de naam doet vermoeden is het hotel de ideale bestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen. Het complex is ruim opgezet en biedt onder andere kinderzwembaden, een gamekamer en verschillende praktische faciliteiten voor de kids. Het strand ligt op enkele honderden meters van de Lara Family Club. Verzorging is uiteraard ook hier op basis van all inlusive.

Lara Family Club

Grand Park Lara

Niet ver van de Lara Family Club opent ook Grand Park Lara dit voorjaar haar deuren. Het viersterrenhotel biedt een rustige omgeving met leuke faciliteiten en all inclusive verzorging. Grand Park Lara is ideaal voor gezinnen met kinderen en een beperkt budget. De prijzen zijn namelijk niet al te hoog en de verzorging is niet overdreven

Grand Park Lara

Side Crown Serenity

Aan de kust van Side opent dit jaar opnieuw een telg van de Side Crown-keten. Ditmaal is Side Crown Serenity aan de beurt om gasten te verwolken. Geheel in stijl van de rest van de keten, kunt u hier rekenen op een stijlvolle vakantieomgeving met geweldige verzorging. Alles is hier namelijk tot in de puntjes geregeld. Het hotel is gebouwd in de vorm van een paleis en ligt in een rustieke omgeving. Verzorging is op basis van all inclusive.

Side Crown Serenity

Sultan of Dreams

Een hoogtepunt voor de zomer van 2013. Het in een rustige omgeving op vijftien kilometer van Manavgat. Water- en strandplezier zijn het hoofddoel van een vakantie in Sultan of Dreams. Het complex biedt verder enkele sport- en wellnessfaciliteiten en verzorgt haar gasten op basis van ultra all inclusive. Werkelijk alles is hier dus geregeld.

Sultan of Dreams

Zie ook : Turkije’s populairste all inclusive resorts