Voor de meesten zit de vakantie er weer op, in ieder geval voor de werkenden met schoolgaande kinderen. De toch ook niet onaanzienlijke groep kindlozen en zonder verplichtingen naar een Baas kunnen er nu op uit trekken.

Het is een hele kunst om met een beperkt aantal vakantiedagen in een beperkte periode betaalbaar en leuk op vakantie te gaan. Zeker als je eens wat meer wilt zien dan de camping in zuid-europa.

 

 

De wereld in 27 vakantiedagen is dé reisgids als je een wat verder de wereld in wilt dan Kos of Brugge. Met slim zoeken en zelf boeken is dat ook nog eens heel betaalbaar te realiseren.

Veel van de reizen van Floortje dressing in 365 dagen onderweg vereisen al wat meer doorzettingsvermogen en zin in avontuur. Maar er zitten ook gewoon stedentrips naar europeese steden tussen.

De Rough Guide biedt ultieme reizen om zelf te beleven geeft voor meer dan 200 landen bijzondere bestemmingen en vakantie.

Waarom is een bestemming super toeristisch? Omdat het de mooiste spectaculairste of meest unieke locatie in zijn soort is? Vaak wel, maar net zo vaak is het ook maar niet de slimme promotie marketing is de toeristen laat komen. Voor veel bestemmingen zijn er ook alternatieven, die minder druk en duur zijn maar niet meteen minder spectaculair of bijzonder. Onverwachte ontdekkingen uit de capitool serie beschrijft de mogelijkheden naast de gebaande padden.