De e welbekende spectaculaire Fantastische FOX 24-uurs actie is  er weer! Zorg ervoor dat u donderdag 14 november 10.00 uur startklaar zit, want ook dit keer hebben ze weer een ruime selectie uit schitterende verre bestemmingen met zeer voordelige korting!

Deze 24-uurs actie loopt van donderdag 14 november 10.00 uur tot vrijdag 15 november 10.00 uur waarin u de fox reizen uiterst voordelig kunt boeken. De kortingen lopen op tot maar liefst € 250,- p.p.

Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Bekijk de actiepagina voor de selectie groepsreizen van Argentinië tot Marokko en van India tot Kenia die u alléén tijdens de 24 Fantastische FOX uren tegen deze kortingen kunt boeken.

Start van de actie: donderdag 14 november 2013 om exact 10:00 uur ’s morgens.
Einde van de actie: vrijdag 15 november 2013 om exact 10:00 uur ’s morgens.

FOX Vakanties van de ANWB

Kwaliteitsreizen voor een goede prijs is het kenmerk van FOX Vakanties. FOX Vakanties heeft een uitgebreid aanbod van vakanties en groepsreizen de meeste met gegarandeerd vertrek, je hoeft dus niet af te wachten of er wel genoeg deelnemers zijn. Verschillende reizen zijn special voor singles of families maar je kunt ook individueel op reis.

Nieuwste reizen van FOX Vakanties

Meer Fox Vakanties

Ga op rei met FOX< Vakanties met volop keuze voor scherpe prijzen

FOX Vakanties heeft een door de ANVR gecertificeerde opleiding voor reisleiders. Alle reisleiders die deze opleiding achter de rug hebben zijn dus voorzien van een goede opleiding om u goed te helpen tijdens uw rondreis.