Canada is fascinerend. Altijd en overal. De uitgestrekte paradijselijke wildernis is verankerd op uw netvlies wanneer u terugkeert van deze bestemming. De wildernis wordt gekenmerkt door bossen, meren, besneeuwde bergtoppen en toendra’s.

Icefield park way (c)canadareizen.eu

Canada is het op één na grootste land ter wereld en telt bijna 35 miljoen inwoners. Veel ruimte voor de natuur dus, en daarom is Canada één van de meest geschikte en veilige landen om te reizen met een camper. Tijdens uw vakantie kunt u kamperen in de ongerepte natuur met het comfort van een klein huis.

dicht bij Maligne Lake bij Jasper (c)canadareizen.eu

Er zijn in British Columbia meer dan 200 parken, dus een camping midden in de natuur met genoeg ruimte is gemakkelijk te vinden. Het moeilijkste zal zijn om een keuze te maken, want hoe vindt u nou net die leuke kleine camping die niet al te druk is? Bij dat mooie meer of natuurlijke warme bad?

Canadareizen

Rob en Manuel van Canadareizen.euOmdat wij veel van de campings hebben bezocht in al die jaren reizen door Canada kunnen wij u heel goed hierover adviseren. Hierdoor houdt u tijd over om te genieten van de overweldigende natuur van Canada. U krijgt van ons een Nederlandstalige routebeschrijving van uw reis met veel tips over wat te bezoeken en diverse brochures die specifiek over uw reis gaan.

Meer informatie over de camperrondreizen met vooraf geboekte campings vind je op de site van canadareizen