Met de stelletjes op citytrip is boer zoekt vrouw een beetje een reisprogramma geworden. 

Het Poolse Krakau aan de rivier de Wisla waar Martin zijn uitverkorene mee naar toe neemt oogt wellicht niet als een van de meest romantische steden om naar toe te gaan, maar het oude stadscentrum dat de tweede wereldoorlog redelijk intakt doorstaan heeft is zeker de moeite waard en staat terecht op de werelderfgoedlijst en staat Krakau op nummer 2 van best gewaardeerde stedentrips van Europa bij zoover.nl

Hamburg gelegen aan de Elbe in Noord Duitsland is een oude hanze en havenstad. Een haventocht is een van de vele dingen die je in deze moderen metropool kunt ondernemen.

Malta komt al meer als een romantische bestemming over, en het mooiere weer is daar zeker een bijdrage aan, en dat is aan Henk goed besteed. Zwemmen, kajaken en wat van de oude cultuur.  Hapje eten met gewelidg uitzicht hoe de zon in de helderblauw water zakt. Dan heb je inderdaad geen behoefte meer aan aparte kamers.

Parijs, stad der liefde. Een laatste poging van om toch de romantiek te doen ontvlammen. Laat je niet te veel tillen door de handelaren van bij de Sacre Coeur of elders en het is een heerlijke stad die dag en nacht leeft.

Op de flanken van de bergen in het Zwitserse Graubünden geniet Willem van het prachtige uitzicht. Waarbij maar weer eens te zien is dat Zwitserland niet alleen voor de wintersport een paradijs is. Slapen in een Mongoolse Yurt (of Jurt) is dan wel weer apart ( Jurtenhotel ) ( zowel de locatie als het jurtenhotel zijn niet noodzakelijk die uit het programma, al lijkt het er erg op)